Hemmahemmahemma !

Well hello there. Anledingen till att jag inte har bloggat den senate veckan är för att jag har ju faktiskt flyttat. Jag har inte haft tid att blogga eftersom jag har varit alldeles för upptagen med att lära mej att åka buss och cykel fram och tillbaka ifrån skolan,lära känna mina nya klasskompisar,lära mej att äta ensam (tråkigt som fasen ju.),lära mej....lära mej en sju-jäkla massa saker alltså.

Och i helgen har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket. Eller jo. Igår var jag på barnkalas,haha.
Aja,imorgon vid kl. 4 på morgonen åker jag med pappa till karlstad,sover i bilen,sover lite till när vi kommer fram,vaknar,duschar,skola. Yep.Hey blog hey.

Är just nu hemma i likenäs,men jag och mamma åker tillbaka Karlstad imorgon. Och imorgon/idag kommer antagligen min facebook att bombas med "fb-sa-åt-mej-att-du-fyller-år"-grattis:ar. Det känns som om jag inte förtjänar det eftersom jag aldrig säger grattis till någon där (undantag för kompisar jag inte kan säga grattis till irl.),ehe.

Nu måste jag packa,igen. Så hejda'ra.

Mumford & Sons - Timshel.


Moving out.Jahapp. Just nu sitter jag byxlös i köket och har precis ätit frukost. Jag gick upp vid halv 10 för att packa lite för att vid 2 drar jag till Karlstad och "prov-bor" där tills på fredag. Pretty darn sweeeet. Okej,nu ska jag leta fram ett par byxor och packa lite till. See ya later.

Max Weiner - Screen.


BAJA TA MOPEDEN !


Tjo,kära blogg. Pappa har börjat jobba igen,så nu är jag hemma hos mamma. Idag ska jag börja packa ner saker för jag flyttar till karlstad på lördag eftersom skolan börjar på måndag. Yupyup.

Packa var'e. Herra !

 


The Middle East - Blood.


# 3


Bildexplosion.Här har ni lite bilder ifrån de senaste dagarna då bloggen har varit sten-död. Pappa har inget internet alls,eftersom han har glömt att betala räkningen. Nu i helgen är jag hemma hos mamma,så det är därför jag kan uppdatera lite. Så om det inte kommer upp något mera inlägg idag eller imorgon,så kommer det återigen att vara dött nästa vecka när jag ska vara hos pappa.

Nu ska jag faktiskt dra till farmin och hjälpa honom slipa på bilen. Så hejdå'rå.

RSS 2.0