Damien Rice - Prague.


Ful-fot.

Hah,igår kväll såg min fot ut så här :Ååååh,snuttispluttisgulligull kött-boll (Buuut not really) ! P.g.a foten så har jag haltat fram i jag-är-82-år-och-behöver-en-höftoperation's-fart. Det gör inte speciellt ont,men foten är stel som satan. Aaaarrrgh vad störande att inte kunna springa runt och vara ful och leka tillsammans med Sebzaah i skolan . >:((((

Och imorgon är den sista "riktiga" skoldagen,för nästa vecka går vi bara tisdag-torsdag och då har vi turneringar och utflykter och sånt. Kinda naiiis.

Det var nog allt,så godnatt kära stalkare !


Iron & Wine - Each Coming Night.


Gjorde min dag !

Ibland känns det som om min blogg är riktigt,riktigt skräpig,men sen så gör sånt här värt att göra nonsens-inlägg i alla fall :

Tak å båk ! :DDD
 Och hennes blogg hittar du hääääääär,and it's pretty damn azzzum as well.


Här ska det vara en rubrik,men kom inte på något vettigt.

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej....,vad jag försöker att säga är...,hej. Idag (ikväll) känner jag mej på allmänt drygt humör. Jag känner mej bara störande. Aaaanyway,idag hade vi orientering i skolan efter maten. Såklart hade dom lagt banan alldeles perfekt för alla astma- och pollen-barn (läs det som : "Jag fick astma och mådde äckelpeckel.). Och precis innan mållinjen lyckades jag att trampa snett när jag springer. Så nu lever det en köttboll på min fot. I AM CRIPPLED FOR LIIIIIIFE ! Eller asså...,ne. Jag överlever nog,kanske. Om jag har tur.

Jag räknade nyss efter,och räknat från idag är det är 13 dagar till jag slutar på Kvistberget för förevigt och 15 dagar tills klassen drar på skolresa. FYI,liksom. Det känns rätt "Oh yääääää" faktiskt.

Next up : Dusch,sen säng. Godnatt !


Marcus Mumford - You ain't no sailor.


Onödigt inlägg om ingenting.

Jahapp,den här dagen var ju ovärd. Jag har gjort absolut ingenting. Verkligen INGENTING. Jag började städa lite,men näää...,tröttnade direkt. Gör't imorgon. Jag har liksom ingenting att skriva om heller.

Äh,det är nog bäst om jag fortsätter med att göra ingenting.


GOOOOOODMORGOOON !

Hej världen !  Jag har nyss vaknat efter 13 timmars sömn och känner mej helt awesome ! Min dröm inatt var lite mysko,vi var två lag som bråkade om en speciell sorts sand i skogen. Vänta....wooooew,jag tänkte nyss dra fingrarna genom håret och det här är vad jag känner :Asså........VA !?!??!?!?!?!?!

Jag måste väl gå upp och kamma mej,men skriver väl mer sen !


The tallest man on earth - Where do my blue bird fly .


Goder afton,blogg-stalkare.

Precis när jag hade börjat åka ner till Karlstad,så ringde pappa och sa att Johanna hade hittat passet. Såååå jäkla typiskt. Så när vi kom fram åkte jag och pappa på bio och såg Pirates of the Caribbean - On stranger tides i 3D. Den var rätt bra,antar jag. I morse gick jag upp vid 9,och så blev jag avdumpad vid Bergvik tills pappa hade jobbat färdigt. Och efter det åkte vi hem. Det kändes rätt ovärt att vara "sjuk" ifrån skolan,när jag ändå inte behövde fixa ett nytt pass.


Äh,nu ska jag gå och sätta mej och kladda på något papper och lyssna på musik. Fuuuuuun liiiife.
Bye,then.


Switchfoot - Yet.


Glömska,du suger.

Eftersom jag är en idiotjävel med alzheimers så har jag glömt bort vart jag har gjort av mitt pass. Och på grund av min alzheimers har jag också glömt att fixa en ledighetslapp. Så imorgon och på fredag får jag skolka eftersom jag ska fixa ett nytt pass i Karlstad. Jag åker inte dit föräns typ kl. 1,men jag känner inte för att gå till skolan och sen ljuga någon rakt upp i ansiktet om att jag är sjuk när jag inte är det,så jag får sjukanmäla mej/ljuga på telefon (som om det skulle vara bättre.).

Och nu,bilder ifrån banketten :


(Hahahahaha ♥)
 Nu behöver jag verkligen sova,mina ögon börjar gå i kors ._.
Godnatt,dårå.


Damien Rice - Older Chests.
Maj tumöröw.

Imorgon är det klassikern,vilket innebär att hela skolan ska röra på sitt fläsk i en 5-komma-någonting kilometers-sträcka. Shysst liv. Jag måste springa,annars så känns det som om Claes da idrottslärare kommer att vara sur-puppig emot mej. Efter jag har tagit mej runt och fått astma/du-borde-ha-tränat-dumbass-känslor/dött av uttråkning,så ska jag stanna kvar efter skolan och duka och fixa för banketten som vi ska ha på kvällen.
Jag kommer nog antagligen att ha med kameran,så jag det kommer väl upp bilder i övermorgon om jag inte är alldeles för lat...,ehehe.

Well,jag borde ha sovit för 2 timmar sedan för att vara utvilad. Meh.
Men,nuru ska jag borsta mina tandor och såva.
Goodnight.


I said GOODNIGHT.


Inbiebdious.Justin Bieber har tydligen medverkat i en ny skräckfilm. Naissss.


Man bara måste älska snubben som gjorde det här.


Fleet Foxes - Blue Spotted Trail.


Well,hello there.

Igår hade jag tänkt mej att jag skulle läsa på engelska-provet och göra färdigt bildprojektet (Som ändå kommer att faila.),men icke. Ödet tyckte det skulle vara skoj att min bror skulle slå upp läppen,så vi fick åka till akuten i Torsby. Vi kom dit vid 5ish,men Fille ville bli nersövd istället för att få bedövningsspruta,så vi väntade tills halv 10 så att han kunde bli sövd och ihopsydd. Vi var hemma igen vid halv 12.
Eftersom jag inte han med skolarbetet och skulle ha varit en zombie om jag orkade ta mej upp på morgonen,så stannade jag hemma idag.

Och alldeles just nu är jag löjligt uttråkad. Om någon nu skulle känna för att bry sej.
Jag ska fråga Fille om jag får lägga upp någon bild på läppen sedan också.


Until then,bai.


Salem Al Fakir - Brooklyn Sun.


Feber + trötthet = kånstit inäg.

EY,SNOR ! GTFO OF MY NOSE ! Det är inte kul längre/nu/någonsin. Dessutom när jag gör ett försök att andas genom näsan så kvävs jag för en sekund och hostar som ett äckel. Jag har även använt upp en halv pappersrulle till att utrota kråkorna i näsan,men ändå har jag 3 liter snor kvar där inne.
Jag gillar hur mitt inlägg har handlat om snor än så länge.

Men pojkor åk flikor, kåla min jetebra-a Chillepill 2.0 - Cuttelicuttversion-spelissta. It's azuuuumm och lagomt jätte-nedstämt. En helt typisk och perfekt Sandra-spellista alltså. Grejt.


Go'natt nu alla barn,hundar,katter och enhörningar,annars kommer jag att somna på tangentbordet.


LalalalaLALAlalalala...la.

Wat öp ?
Idag fyllde Felicia 16 bast,så jag,Mikaela och Martina följde med henne hem och sa hurra på henne.
Efter det följde Mikaela med mej hem för att hålla mej sällskap,eftersom min mama inte är hemma.

Och dessutom är jag nästan dödsjuk och har nästan cancer....fast inte riktigt. Fast nästan. Så jag känner mej super-o-kul.
Jag fotade massa idag också,men jag orkar inte lägga upp några bilder idag,så jag gör't antagligen imorgon.

Men adjö,nu ska jag avlida. Ses aldrig mera (ses imorgon.).


Orsaken till att jag aldrig gör det jag behöver göra.
Tack hjärn-delar för att ni inte kan sammarbeta. Just precis nu ska jag egentligen läsa på franska,eftersom vi har nationella i det imorgon. Men varje gång jag tittar på böckerna så skriker min primitiva hjärn-del  "OH HELL NAAAAW"!  Dessutom är jag så trött att jag tror att min kropp stänger av sej automatiskt inom kort.  Jag tror att det bara är runt 8 riktiga skoldagar kvar,men jag vill inte göra några mera prov eller läxor.

Nu ska jag försöka att läsa lite,även om jag vet att jag bara orkar i max 10 minuter.
Au revoir.


The Avett Brothers - Bella Donna.
Skägg ♥


Tjing,tjing blågen.

Igår gjorde jag ingenting,och idag har jag gjort..euhm...ingenting.  Eller jo, idag följde Mikaela med mej hem efter skolan och
 så gjorde vi ingenting tillsamman. As-kalas liv !

För tillfället är jag lite trött på allt. Skolan,vädrets humörsvängningar (Antingen bara sol eller bara regn. Bestäm dej för fan.),läxor och hemuppgifter som jag måste tvinga mej själv att göra,mitt hår och annat ovärt skräp.


Jag vill cutta av mitt hår till en lång page,like this :
Kommer nog att göra det nästa gång jag får klipp-tid. Just nu så är mitt hår bara...hår. Det är inte ens en frisyr. Det är bara där
 för att uppfylla sin naturliga funktion.

Det känns som om era care-o-meters exploderar snart. And they better do.
Nu ska jag äta en banan eller något annat skoj,för jag håller på att svälta ihjäl.
Well,baiii then.


True blood ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Åhåhåhåhåhåhååååå,vad jag längtar tills den 26 juni ! Då sänds första avsnittet av säsong 4 !
Den här säsongen kommer att vara grym !  
Känns som om jag använder väldigt många utropstecken,but still !
Jag dog lite av skratt av klippet ovanför också.   ...!


Bläääuuurrhg !SERIÖÖÖST ! Jag är tvingad till att leva med det där skräpet !
Min bror har ännu inte fattat att jag vill inte lyssna på hans musik,och vet inte hur han ska använda
sina hörlurar som han köpte för runt 500 kr (Whaaaat a waste.). 
Och dessutom dödar han min kärlek till The lonely island genom att lyssna sönder "I just had sex".

Det känns som om den enda lösningen skulle vara att jag sätter på honom hörlurarna när han sover och sedan drar silvertejp 234 gånger runt hans huvud. 
Tills dess får jag kväva hans musik med min på högsta volym i hörlurarna.
Klaga inte när du försöker att föra en konversation med mej och du måste upprepa dej 17 gånger för att jag är halvdöv.


Youtube downloader.

Aaaaawwh,hell yeeeaah ! Förut laddade jag ner youtube downloader,och nu kan jag ladda ner alla mina favoritlåtar som inte
 går att hitta någon annan stans än på youtube.
Mitt liv är fulländat.(Klicka här för att ladda ner.)


Laura Marling - Rest in the bed.


Chill me grill.

Eftersom min gamla blogg har varit död i typ 2 veckor nu,så laddar jag upp bilderna ifrån förra lördagens grill-kväll här och nu.
Enjoy our weirdness.


Mumford & Sons - Broken Crown.
Quite obvious varför Mumford & Sons är mitt favoritband.


Tjabba,tjena,mors,hejsan,tjingtjing.

Jag bestämde mej för att dumpa min gamla blogg,så numera håller jag till här. Jag ville fixa till något nytt och fräscht.
Min blogg kommer i alla fall att bombas med foton,musik,film och kanske lite babbel om min vardag.
Min blogg-design är för tillfället lite små-skräpig,men jag är för lat för att fixa resten.
Gör't sen :)


Snabb-fakta för dej som är ny och inte har en jävla aning om vem jag är :

Namn : Tim-Fredrik Sandra Manfred Kjellberg.
Ålder : 15 just nu, men 16 i augusti.
Bor : In the middle of nowhere,i de djupa
skogarna i nord-värmland. Azzzum.
Och det här är mitt fejs.
Lite ur fokus och apa-glad/galen.


RSS 2.0