Tjugosjunde december...

Jahapp. Tänkte berätta att jag mer eller mindre bor hos mormor nu när det är lov och allt.
Hennes internet funkar inte, så jag kommer nog inte uppdatera bloggen så hemskt mycket.

Dagarna går såååååå sakta utan internet, ändå så har jag bara varit utan det i 2 dagar. Jag har fördrivit tiden med en massa jäkla tv-tittande. Och så har jag varit ute och gått med mormors hund. Och så har jag ätit....och sovit.

Kul jul o.s.v.


Julafton.Jag sprätte upp ifrån sängen hemma hos mormor imorse vid 10-tiden.
Vid 11 åkte jag,pappa och Fille upp till farmor,farfar och Jon och fick/gav julklappar och efter det åkte vi hem till pappa. Pappa och Filip badade i en och en halv timme i badtunnan medans jag latade mej framför tv'n.
När klockan var halv 3, åkte vi till mormor och väntade på julmaten. När alla ätit upp sin mat och var alldeles stenmätta gick vi till granen och öppnade alla paket.
Fick en massa pengar och lite godis. Är rätt nöjd nu, serru.

Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite, och kanske tänka ut vad jag ska spendera alla pengar på. Kanske ett nytt objektiv till kameran...eller ett stativ. Eller en sån här. Eller lite pennor. Pennor är bra grejer,minsann.

Go' jul och gonatt !
Tjugotredje december.Igår hade vi julavsluting i skolan. Vi körde ett slags julklappsspel, dansade långdans med alla bildklasser och kollade på en grym julkonsert.
Och i morse vaknade jag vid 10. Var lite besviken på mej själv, när det är lov så måste man ju åtminstone sova till 12, ehe. Packade lite och segade runt hemma hos moster tills klockan var runt halv 5. Då åkte  vi till Torsby, gjorde ett litet stopp och efter det så fortsatte vi hemåt.
Fast några mil hemifrån så blev det helt plötsligt snorhalt, så moster fick krypa fram med bilen den sista biten. Jisses, det kändes som om det tog två och en halv föralltidheter.
När vi tillslut kom hem till mormor, la jag alla julklappar jag hade med mej under granen, sen satte vi oss tillsammans i vardagsrummet och kollade på bingolotto.

Men nu har vi alla gjort i ordning oss för kvällen, och är på väg att lägga oss.
Jag kommer antagligen att somna supersnabbt. Jag är gaaaalet trött.
Gonatt då, folket.
Visst ja. Bloggen....

 

I måndag hade vi en bildlektion där vi redovisade vad vi hade gjort på senaste tiden. Efter det bakade vi pepparkakshus/torn/pyramider. Jag fixade i ordning mina foton och satte upp dom också.

Och i tisdags hade vi också en bildlektion och efter det gick alla bildklasser till bion och kollade på Tintin. När jag kom hem så packade jag in de sista julklapparna.

Igår hade vi bara historia,eftersom fotolektionen var inställd och matteläraren lät oss slippa mattelektionen.

 

Okej, bra. Nu vet ni...

Nu ska jag göra mej iordning inför skolan, minsann.

 


Fjortonde december, minsann.


Tjenna, tjo, tjenixen. Jahapp, idag så vaknade jag, gick till skolan, gick hem ifrån skolan, köpte böcker åt mina bröder, paketerade lite julklappar, hängt med far min...mmh,jaao. Det var typ allt.

Och nu som vanligt tänker jag att avsluta inlägget med ett godnatt. Så...godnatt !

Snööööööööööööööööö...ööööö.

I fredags var vi lediga ifrån skolan, så jag sov till 9, hoppade upp, duschade och packade och sen vid halv 12 åkte far och jag hemmåt i regnet. Jag slumrade till lite och vaknade upp några kilometer hemifrån. Och så kollade jag ut genom bilfönstret och såg en jäkla massa snö utanför. AW-to-the-YEAH.

 

I alla fall. Jag sov hos mormor hela helgen. Jag käkade även alldeles för många saffransbullar. Kladdade lite. Bygde ett pepparkakshus tillsammans med mamma, som gick åt hellskotta...så vi började äta upp det. Oh,jag har badar i badtunnan också. Sååååå skönt.

 

Eftersom jag är så galet superduper-trött, så tänker jag faktiskt gå och lägga mej nu. Gonatt då.

 


Bra.

Vaknade upp i morse och kände att det inte var någon idé att gå upp. Gick upp i alla fall och grejade skoldagen.
Käkade god färdigmat. Hängde med pappa på ikea. Åkte och kikade på bebistvillingar. Kom hem och märkte att Lisa Hannigan och James Vincent McMorrow spelade live via livestream. Kollade ut genom fönstret och snön yrde. Och så är vi lediga ifrån skola imorgon, så jag kan åka hem till skogen redan vid klockan 11.

Det känns bra nu.


RSS 2.0