Borlänge.

Igår vart vi ju som sagt och spelade fotboll och brännboll tillsammans med Stölletbarna. Det var rätt shysst. Vad som var inte alls speciellt shysst var att det var FETT varmt. Verkligen FETT.
Men idag var 6:an-9:an på skolresa till Borlänge för att gå på "Framtidsmuséet" och sen gå och shoppa på Kupolen. Framtidsmuséet var kul i typ 1 timme,sen så blev det för högljudt och det luktade fis vart du än gick. Snälla medmänniskor,HÅLL ER. När vi hade tröttnat så gick vi till Kupolen och då var klockan runt 1,och vi skulle inte hem förrens vid halv 5. Om någon skulle bry sej så köpte jag 2 necessär (en för mycket alltså.) och värmskydd till håret. Först var jag på H&M och hittade en necessär,men sen gick jag till Åhlens och hittade en större och bättre där. Så du gick jag tillbaka till H&M och frågade om jag kunde få lämna tillbaka den,men det kunde jag tydligen inte eftersom necessären tillhörde kosmetik eller nått. Kassörskan var rätt otrevlig och sa något som "Den här går inte att byta,fast det visste du säkert redan". Eeeh,asså. Nej,KANSKE. Jag bara AAAAAAAAAAAAAAAAAARGH inombords.
Kära kassörska,jag vet att du inte kommer att läsa det här,men ville bara att du skulle veta :
1. Ursäkta min existens,ershöghet.
2. Sluta var en surpuppa.
3. Byt jobb.

I alla fall,vi kom hem ungefär 8,och då gick jag och klippte mej. Så nu är min frill runt 10 cm kortare. Skööööönt ! När jag var färdigklippt åkte jag till mormor. Och nu sitter jag och äter jordgubbar. Yummeh. Ska snart gå och lägga mej,för jag är as-trött.Bus-Mikaela.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0